02:05, ned, 28. Apr

Zdravi postcovidne bolnike, pod njeno objavo na Facebooku pa jo komentatorji žalijo





Vodjo Centra za krepitev zdravja v Mariboru, kjer obravnavajo bolnike, ki imajo dolgotrajne posledice po okužbi s koronavirusom in potrebujejo izdatno pomoč pri zdravljenju, so komentatorji pod njeno objavo o cepljenju verbalno napadli.

Delovanje centra za krepitev zdravja

Center za krepitev zdravja v Mariboru je pred kratkim dobil na novo urejene prostore v Zdravstvenem domu Adolfa Drolca Maribor. Center je sicer v zdravstvenem domu že deloval, a v novih prostorih se lahko zaposleni še temeljiteje poglobijo v delo s posamezniki in skupinami pri preventivnih programih, ki jih sicer izvajajo. Zaposleni vodijo pogovore s pacienti in se jim posvečajo, ukvarjajo se z mnogimi preventivnimi programi za preprečevanje hujših posledic bolezni, že nekaj časa pa tam obravnavajo postcovidne bolnike in jim pomagajo pri zdravljenju, okrevanju in ponovnem vključevanju v družbo in na delo.

Objavila sliko po tretjem odmerku cepiva s pripisom

Vodja je danes objavila je fotografijo cepljenja in zraven pripisala: “CEPIM in CEPIM SE – tretji odmerek🙏 Obnašajmo se odgovorno ! ŽELIM SI ČIMPREJ VRNITVE NA SVOJE DELOVIŠČE, OPRAVLJATI SVOJE DELO – ti, vi nam lahko pri tem pomagate, pomagaš! PROSIM🙏! ” Še za tako strmo goro, vedno vzide 🌞!””

Žaljivi komentarji

Nato pa se je usul plaz komentarjev, v katerih jo tudi žalijo in napadajo. Izražajo nestrinjanje s cepljenjem in pravijo, da cepljeni okužijo zdrave ljudi, da dela reklamo in da laže.

Vir: Facebook

“Nismo mi “vreče” za vpijanje le tega. Večina nas dela na “etični pogon” – kako dolgo še?!!!”

Mnogim je odgovorila pod njihovim komentarjem, hkrati pa napisala še: “Dragi ljudje, kakšni komentarji zagrizenih posameznikov, skupin…😪😪😪 Sem za svobodno izbiro, sem pa za odgovorno obnašanje odraslih ljudi… Vso vašo jezo in srd razumem, vendar nismo mi ” vreče ” za vpijanje le tega… Večina nas dela na ” etični pogon”- kako dolgo še?!!! “Nismo prodane duše”, kot je bilo predlagano…to je naše poslanstvo Se pa vedno najde posameznik, skupina, ” ki vojno izkoristi- jo sebi v prid!” Tudi vi je ne izkoriščajte za dosego svojih, drugih ciljev, kajti: ” Ko je vojna – je vojna za vse !”🤔😢😪🙏🌞
Mirno noč, se grem spočiti…”

Vir: Facebook

Pri cepljenju ni treba imeti rokavic

V komentarjih je razložila tudi, čemu pri cepljenju ni treba uporabljati rokavic. Redno namreč razkužujejo roke in preprečujejo prenos okužbe.

Vir: Facebook

(Fotografija je simbolična. Vir: Pixabay.com)

Druge novice

Dodaj odgovor

Prosimo izpolnite preden nadaljujete! *

S klikom na gumb "Objavi komentar" se strinjate s pravili komentiranja.