13:10, sre, 8. Maj

Zdravilna energija dreves Keltski Reiki





Dvodnevna delavnica, iniciacija, praktične vaje sredi pohorskih gozdov in trimesečna tedenska mentorska podpora pranoterapevta in mojstra keltskega reikija, Zlatka Križana, vas bo ponovno povezala s starodavnimi znanji in zdravilnimi energijami prvih šestih dreves.

1. krog bo potekal v soboto in nedeljo, 30. in 31. avgusta v Ribnici na Pohorju.

unnamed

Energija dreves je pomemben del kulturnega izročila starih Keltov. Je tudi glavni vir njihovega naravnega zdravilstva. Ne samo v svojih plodovih, cvetovih, listih, koreninah, ampak tudi v subtilnem delu, svojih vibracijah, nosi vsako drevo svoje specifično sporočilo, informacijo.

S poznavanjem posebnih načinov in izvajanjem določenih vaj za povezovanje z njihovim energijskim poljem, lahko zajamemo njihove frekvence in jih uporabimo za izboljšanje telesnega počutja, čustev, odnosov, kariere in okoliščin, v katerih se nahajamo.

Več o energiji dreves, ogham healingu in keltskem reikiju preberite v prispevkih Podpora iz narave in Zdravljenje z drevesi.

Vse podrobnejše informacije o delavnici in bivanju v Ribnici na Pohorju ter prijavnico najdete na spletni strani misteriji.si v rubriki Misteriji v živo.

Prijavite se lahko še vse do ponedeljka 25. avgusta.

Druge novice

Dodaj odgovor

Prosimo izpolnite preden nadaljujete! *

S klikom na gumb "Objavi komentar" se strinjate s pravili komentiranja.