12:54, tor, 14. Maj

Zgodilo se je, kar se ne bi smelo zgoditi: Izpadla tekmovalka razkrila zmagovalca Kmetije





Tekmovalci in tekmovalke resničnostnih šovov praviloma ne smejo pred koncem predvajanja šova razkriti, kdo je zmagovalec. Tako velja tudi za Kmetijo, ki jo sedaj predvajajo na POP TV. A izpadla tekmovalka Nika Bečlić je naredila prav to.

Nika je že po odhodu iz resničnostnega šova Kmetija napovedala, da bo razkrila produkcijske skrivnosti šova, pišejo pri portalu Žurnal24.si. Nika je bila v šovu s svojim fantom Dominikom, ki je moral zapustiti šov kazensko, nato mu je Nika sledila. Po poročanju portala Žurnal24.si pa naj bi pred kratkim na eni izmed spletnih platform v dolgem videoposnetku govorila o zakulisju šova, čeprav se je s podpisom pogodbe o sodelovanju zavezala k molčečnosti. Razkrila je marsikaj, tudi prijeme produkcijske ekipe, s katerimi naj bi tekmovalce prepričali za določena dejanja in izjave. Ob vsem tem pa naj bi po poročanju portala razkrila tudi ime zmagovalca.

Tekmovalci jezni, POP TV bo ravnal v skladu s pogodbo

Oglasilo se je nekaj njenih tekmovalcev, ki so jezni, da je spregovorila, Polona Kranjc, ki je tudi tekmovalka letošnje Kmetije, je za portal dejala, da določene zadeve, ki jih je Nika povedala, ne držijo. S POP TV so portalu odgovorili, da razkrivanje informacij vpliva na užitek ob gledanju oddaj in da imajo z vsemi tekmovalci sklenjeno pogodbo, ki je tudi osnova za njihovo nadaljnje ravnanje.

(slika je simbolična)

Druge novice

Dodaj odgovor

Prosimo izpolnite preden nadaljujete! *

S klikom na gumb "Objavi komentar" se strinjate s pravili komentiranja.