13:54, ned, 19. Maj

Zimska vas v Radljah ob Dravi





V Radljah ob Dravi je DPM Radlje to soboto, 10. decembra organiziralo praznično tržnico, na kateri je tamkajšnji otroški vrtec prodajal praznične voščilnice, ostali, tudi člani DPM pa so prodajali adventne venčke, božično-novoletne okraske in druge praznične stvari. Seveda na sami prireditvi ni manjkalo praznične glasbe in petja, za katero so poskrbeli otroci, ki so zaigrali na harmonike, nekateri izmed njih tudi zapeli.

Kljub zimskemu času je Zimsko vas obiskalo veliko ljudi, ki so lahko ogreli z kuhanim božičnim čajem, se okrepčali s pečenimi kostanji in uživali v prazničnih dobrotah in vzdušju.


Prav tako vljudno vabljeni v petek, 16. 12. 2011, od 17. do 18. ure, kjer bodo za čarobnost večera bosta poskrbela pevska zbora Osnovne šole Radlje ob Dravi, pod vodstvom gospe Simone Svanjak. Pridružila se bo tudi etno skupina ŠAJKE iz Vuhreda. Morda bo v petkovem večeru priletela tudi kakšna snežinka in z njo pa Dedek Mraz.

Zimska vas bo nadaljevala tudi v soboto, 17. 12. 2011, od 10. do 12. ure z delavnico pod vodstvom Gretke Verdnik: izdelovali bodo lučke, s katerimi se bodo naslednji dan odpravili na obisk (potrebujete kozarec za vlaganje in servieto, nekaj jih bo tudi na stojnici) .Jutro pa jim bodo polepšali Mešani pevski zbor ROSIKA IZ LOVRENCA NA POHORJU ter ansambel POSKOK.


Kot zaključno dogajanja v Zimski vasi pa bo v nedeljo, 18. 12. 2011, ob 16. uri, ki se bo pričelo z pohodom z lučkami do Doma Hmelina. Zbor bov Zimski vasi, kjer se bodo pridružili tudi Dedek Mraz in njegove Snežinke.

V domu bodo člani DPM Radlje vsem podarili igrico Žogica Nogica. Vljudno vabljeni!

Druge novice

Dodaj odgovor

Prosimo izpolnite preden nadaljujete! *

S klikom na gumb "Objavi komentar" se strinjate s pravili komentiranja.