15:16, ned, 5. Maj

Znana restavracija zapira svoja vrata





“Cenjene goste obveščamo, da restavracija po dobrih trinajstih letih uživanja z vami dragi gostje, z 31.decembrom zapira svoja vrata,” so zapisali na družbenih omrežjih v restavraciji Larmonia.

Njihov zapis objavljamo v celoti:

Z novim letom se nam je namreč iztekla najemna pogodba, le te pa nismo uspeli podaljšati. V tem trenutku ne najdemo drugih besed, kot besede velike zahvale vam gostom za prekrasnih polnih 13 let in več dela z vami. Uživali smo v vsakem trenutku, v vsakem vašem obisku. . Bilo nam je v veliko veselje in uspevalo nam je to iskro veselja prenesti na vas. Skupaj smo ustvarjali to zgodbo in napolnili restavracijo s posebno energijo.

Kot včeraj se spominjamo pričetkov, ko smo z lastnimi rokami barvali in prenavljali restavracijo. Prve mesece smo dobesedno spali v njej, podnevi delali v lokalu, ponoči urejali papirje v pisarni. Polni pozitivnega straha in skrbi, a z mladostnim zagonom, kateri nas je vedno krasil. Verjeli smo v to zgodbo in uspelo nam je. Uspelo nam je ustvariti sinergijo z vami dragi gostje, kateri ste restavracijo vzeli za svojo in nam na tej poti v veliki meri pomagali. Zavedamo se, da bo za nami ostala praznina in veseli bomo, če jo bo kdo s takim zanosom zapolnil. Kajti ta restavracija, te stene, stoli in mize, so po vsem, kar se je tukaj dogajalo tako v času malic, nedeljskih kosil, zabav, porok, abrahamov in vsekakor zaključkov z živo glasbo… prepojene z ogromno pozitivne energije. To energijo je potrebno izkoristiti že zaradi vas dragi gostje, zaradi kraja, zaradi ljudu, ki so prihajali k nam iz bližnje in daljne okolice.

Za nas je prepozno.. Ostaja grenak priokus, a nismo zamerljivi. Zavedamo se, kako težko je gostinsko delo, zato vsakomur v tej dejavnosti privoščimo uspeh, kajti pot do njega je s trnjem posuta. Naša zapuščina je odlična, le te mi ob pričetku nikakor nismo bili deležni.

Da ne bomo predolgi, ker verjetno mnogi preberete na socialnih omrežjih le uvodne besede. Še enkrat iz srca vam hvala za vse lepe trenutke. Iskreno opravičilo, v kolikor smo vas kdaj tudi razočarali. Napake so sestavni del vsakega dela. Trudili smo se, da so se le te samo zgodile, nikakor dogajale. In iz vsake napake smo se poskušali čim več naučiti in jo popraviti. Velika zahvala gre vsekakor osebju (nekateri so z nami vse od začetka). Oni so naše največje bogatstvo na poti do uspehov. Brez njih in vas dragi gostje, bi ta mozaik uspeha bil resnično nepopoln.

Nepozabni trenutki so zapisani globoko v nas in vedno se jih bomo z veseljem spominjali. Spoznali smo ogromno novih ljudi, stkali mnoga prijateljstva. Lahko nam vzamejo restavracijo, a tega nam nihče ne more odvzeti. Po obisku vemo, da ste uživali z nami. A upamo lahko, da tako uživali tako močno in v taki meri, kakor smo mi uživali z vami.

Druge novice

Dodaj odgovor

Prosimo izpolnite preden nadaljujete! *

S klikom na gumb "Objavi komentar" se strinjate s pravili komentiranja.