20:22, tor, 7. Maj

Zvečer bo polna luna še delovala, zjutraj sledi olajšanje





Danes dopoldne je nastopila polna luna, ki pri marsikomu nekoliko vpliva na razpoloženje in počutje, ne samo na plimovanje.

Ste mogoče opazili, da ste danes še posebej občutljivi, čuječi, nemirni. Se vam je kaj kuhala jeza ali pa ste uspeli vse to preprečiti s stisnjenimi zobmi in občutkom, da morate paziti na to, kako kaj rečete. Če vas ni doletelo nič takega, ste lahko srečni, ker polna luna ne vpliva na vas. Tisti prvi pa boste morali nekako prebroditi dan in noč vse do jutri, ko se bo luna začela “prazniti”.

Če danes v medosebnih odnosih čutite napetost, se poskusite ohladiti, sprehodite se, zadihajte. Če ste se poglobili v bolj žalostne misli, pa pojdite med ljudmi in najdite temo, ki vas bo razveselila.

Žal se velikokrat napetost izraža tudi v družbi, kar se vidi pri raznih dogodkih, ki eskalirajo prav v dneh pred polno luno ali pa prav na ta dan. Zato ni odveč priporočilo, da se pri medosebnih odnosih spomnite, da najprej premislite, šele nato reagirate.

Od jutri naprej, ko se bo luna začela prazniti, pa se bodo pojavile boljše priložnosti za posel in tudi za materialne stvari. Že v naslednjem mesecu bosta dva mrka, ki lahko prineseta tudi spremembe. Mogoče take, ki jih že dolgo pričakujete, ali pa take, ki vam lahko obrnejo svet na glavo.

Druge novice

Dodaj odgovor

Prosimo izpolnite preden nadaljujete! *

S klikom na gumb "Objavi komentar" se strinjate s pravili komentiranja.