FOTO: Bodifit švic fest dokazal, kako fit je mesto

BODIFIT, največja fitnes organizacija v Sloveniji, je včeraj dopoldne dokazal, kako fit je mesto in da se ljudje z veseljem udeležijo tudi malce drugačnega športnega dogodka.

BODIFIT ŠVIC FEST je brezplačen dogodek, ki so ga organizatorji umestili v sam center mesta Maribor, gre pa za nekaj ur popularnih vodenih vadb, ki so jih vodili strokovnjaki tako iz Slovenije in tujine.

FOTO: Marko Pigac

»Cilj dogodka je – v športnem duhu poživiti dogajanje v mestnem središču, obenem pa približati tovrstne vadbe tudi tistim, ki se z njimi do sedaj še morda nikoli niso srečali,« pove Marko Geršak, idejni vodja BODIFIT programa in organizator dogodka. »Težko rečem, da smo z obiskom pretirano zadovoljni, vendar je to odsev trenutnega stanja duha. Odzivi tistih, ki so se dogodka udeležili, pa so fantastični in s tem je pravzaprav naš namen dosežen,« je še dodal.

Dogodek je potekal v okviru Evropskega tedna mobilnosti v Mariboru,  gre pa za brezplačen dogodek, kjer priznani strokovnjaki iz Slovenije in tujine vodijo 5 različnih, trenutno popularnih vadbenih zvrsti.