05:02, sre, 7. Dec

Izpoved prodajalke: Stranka prišla po deke, kar ji je povedala, jo je šokiralo…

V naše uredništvo se je obrnila bralka, ki je zaposlena v eni izmed trgovin s pohištvom in tekstilom. Želela je ostati anonimna.

“V zadnjih dneh imamo številne kupce, ki kupujejo odeje in deke za mrzle dni. Zadnjič sem se pošalila in rekla, če gremo vsi na zimsko spanje, saj že ves teden prodajam le še to,” opiše. Hitro se je razvnela debata med kupci, ki so pokomentirali svoj nakup. “Od tistih, ki so prišli le zamenjati dekoracijo, do tistih, ki ti sežejo v srce.”

Ena izmed strank, ji je podala odgovor, o katerem razmišlja že nekaj dni

“Povedala mi je, da je prišla po znižane deke, ker se približuje mrzla zima, in da ima le malo drv in s tem se ne bo mogla ogrevati vso zimo.” A z odgovorom je nadaljevala: “Povedala mi je, da hvala bogu, da ima brezplačno avtobusno vozovnico, da se bo lahko večkrat odpravila v trgovski center, da se bo ogrela. Zvečer pa bo malo zakurila in se borila iz dneva v dan.”

“Tisti trenutek sem bila tako šokirana, da sem ostala brez besed, zabolelo me je srce. Šele kasneje sem razmišljala, da bi ji mogla ponuditi pomoč ali pa jo vsaj kam napotiti. Pa tega v tistem trenutku nisem zmogla. Tudi jaz bom nekoč starejša in pomislila sem, da sem lahko nekoč na njenem mestu,” zaključi.

Če naletite na kaj, kar menite, da si zasluži pozornost, nam to lahko posredujete na info.bktv@gmail.com.

Druge novice

Dodaj odgovor

Prosimo izpolnite preden nadaljujete! *