07:46, tor, 14. Maj

Delavnica LAS OVTAR Slovenskih goric





Občina Duplek v programskem obdobju 2014-2020 pristopa v lokalno akcijsko skupino LAS Ovtar Slovenskih goric, kjer bo skupaj z občinami Benedikt, Lenart, Cerkvenjak, Sveta Ana, Sveta Trojica v Slovenskih goricah in Sveti Jurij v Slovenskih goricah načrtovala razvoj podeželja in izvajala projekte skupne lokalne razvojne strategije (LRS).

las_ovtar_slovenskih goric

Za pripravo LRS je zadolženo Društvo za razvoj podeželja »LAS OVTAR Slovenskih goric«, skupaj z upravljavcem LAS, Razvojno agencijo Slovenske gorice d.o.o.. Ker želimo pripraviti strategijo, ki bo zajela čim več lokalnih potreb in priložnosti ter zagotovila učinkovito koriščenje LEADER sredstev, vas vabimo, da se vključite s svojimi izkušnjami in idejami.

1. delovno srečanje za pripravo lokalne razvojne strategije bo potekalo 1.12.2014 ob 16.30 uri v Kulturnem domu Dvorjane.

Na delovnem srečanju bomo spregovorili:
Predstavitev program LEADER in delovanja LAS OVTAR Slovenskih goric s primeri dobre prakse;
Registracija dopolnilnih dejavnosti na kmetiji in spremembe na področju zakonodaje o dopolnilnih dejavnostih na kmetiji v sodelovanju s pristojnimi inšpektorati (kmetijska inšpektorica).

Podane bodo tudi osnovne informacije o ekološkem kmetijstvu in delovanju Zadruge Dobrina.

Za dodatne informacije smo Vam na razpolago na elektronskem naslovu rasg.si@gmail.com ali na telefonski številki 059 128 773 ali 051 660 865 ter na Občini Duplek na telefonski številki 02 684 09 14 (Jasmina Biškup Purič).

Druge novice

Dodaj odgovor

Prosimo izpolnite preden nadaljujete! *

S klikom na gumb "Objavi komentar" se strinjate s pravili komentiranja.