09:39, ned, 28. Apr

Delo vodij policijskega okoliša na PP Ruše





Vodja policijskega okoliša je nosilec preventivnega dela in partnerskega sodelovanja z državljani na območju policijskega okoliša, kjer poskuša na ta način zagotavljati ugodne varnostne razmere.

Slika je simbolična
Slika je simbolična

Vodje policijskih okoliše so policisti z delovnimi, strokovnimi in življenjskimi izkušnjami, ki imajo občutek za delo z ljudmi, njihovo delo pa je usmerjeno v neposredno sodelovanje z ljudmi.

Ob morebitni želji oziroma potrebi, se lahko občani na Policijski postaji v Rušah, brez predhodne najave pogovorijo z vodjo policijskega okoliša in sicer:

– vsak prvi in tretji torek v mesecu med 8.00 in 14.00 s policistom – vodjo policijskega okoliša Francem Osvaldom (Občina Ruše)
– vsak drugi torek v mesecu med 8.00 in 14.00 s policistom – vodjo policijskega okoliša Bogdanom Kladnikom (Občina Lovrenc na Pohorju)
– vsak četrti torek v mesecu med 8.00 in 14. s policistom – vodjo policijskega okoliša Boštjanom Motalnom (Občina Selnica ob Dravi)

Vodja policijskega okoliša vam b pomagal oziroma svetoval, prav tako pa bo skupaj z vami reševal konkretne probleme, ki so tako ali drugače povezani z vašo osebno varnostjo ali z zagotavljanjem varnosti v lokalni skupnosti.

Druge novice

Dodaj odgovor

Prosimo izpolnite preden nadaljujete! *

S klikom na gumb "Objavi komentar" se strinjate s pravili komentiranja.