15:39, sre, 8. Maj

Denić novi glavni trener rokometašev iz Maribora





Selektor slovenske moške rokometne reprezentance Boris Denić je tudi uradno novi glavni trener rokometašev mariborskega Branika, trenutno tretjeuvrščene ekipe v prvi slovenski rokometni ligi, so potrdili v klubu. Denić je na tem mestu zamenjal Marka Šibilo, ki se je pred kratkim po štirih letih in pol sporazumno razšel z mariborsko ekipo.

denic sta

Denić, ki je letos ostal brez klubskih obveznosti, je imel v zadnjih dneh na mizi dve ponudbi. Ker je francoski prvoligaš Chambery izbral nekdanjega stratega Gorenja in Zagreba, zdaj pa makedonskega selektorja, Hrvata Ivico Obrvana, ki je nadomestil Maria Cavallija, se je Denić, ki je bil prav tako kandidat za ta položaj, odločil, da bo prevzel zasedbo iz mesta ob Dravi.

Vodstva RK Maribor Branik bo novega trenerja javno predstavilo že danes ob 16. uri, ko bo Denić v mariborski dvorani Tabor vodil tudi prvi uradni trening. Prvih 15 minut treninga bo Denić na voljo tudi za izjave, so ob tem še sporočili iz kluba.

Denić je nazadnje na klubski sceni deloval v Belorusiji kot glavni trener Dinama iz Minska, ki pa ga je zapustil, ko je klub spomladi zašel v finančne težave.

Vir: STA

Druge novice

Dodaj odgovor

Prosimo izpolnite preden nadaljujete! *

S klikom na gumb "Objavi komentar" se strinjate s pravili komentiranja.