00:35, čet, 9. Maj

FOTO: Tako bo izgledala Trojiška promenada





Župan Svete Trojice v Slovenksizh goricah, David Klobasa, je na družbenem omrežju sporoči, da je ponosen, da lahko uradno in prvič predstavi delček posebnosti, kako bo izgledala Trojiška promenada.

FOTO: David Klobasa/Facebook

“Samo zasnovo smo pripravljali v zadnjem letu dni in verjamem, da smo idejo razvili do te mere, da ne gre samo za navaden asfaltiran pločnik z robnikom, ampak bo krajanom in obiskovalcem ponudila odkrivanje neomejenih detajlov in praktičnih rešitev, ki so zasnovane v trajno zgodbo naslednjih generacij. Izvajalec je bil izbran na razpisu prejšnji teden, to je podjetje “Tlakovanje Kralj, Davorin Kralj s.p.”. Z deli se prične 16. 8. 2021. Zaključek del je predviden v zadnjem tednu septembra, ko bo Trojiška promenada zasijala v popolnoma novi podobi in v vsej svoji barvni paleti, ki jo bo vsebovala “Trojica SmartCitySens” pametna razsvetljava s senzoriko,” je sporočil župan in dodal tri fotografije zasnove.

V času del bodo prosili za razumevanje

Kot še zapiše, prizna, da gre za projekt, zaradi katerega niso spali zadnjih nekaj tednov: “Ampak verjamem, da je sama izgradnja, s profesionalno izbrano ekipo na razpisu, zagotovo zgodba o uspehu in hvaležen sem celotni ekipi, ki je pustila srce v samem projektu že do sedaj. V času gradnje promenade, bo popolna zapora ceste v Trojiški breg. O obvozih vas bomo obvestili in prosimo za razumevanje.”

Druge novice

Dodaj odgovor

Prosimo izpolnite preden nadaljujete! *

S klikom na gumb "Objavi komentar" se strinjate s pravili komentiranja.