06:40, sob, 27. Apr

FOTO: V Občini Duplek z osrednjo prireditvijo začeli Dupleški teden 2021





Osrednja prireditev ob občinskem prazniku s podelitvijo priznanj, se je v Občini Duplek odvila danes ob 18. uri.

Danes so tako ob šesti uri v novi Športni dvorani imeli svečanost ob občinskem prazniku Občine Duplek. Na svečanosti so bila podeljena priznanja odličnjakom, najboljšim športnikom in najzaslužnejšim občanom. Prireditev pa je s svojim nastopom popestrila priznana slovenska glasbenica Eva Boto.

Nagrade in priznanja

Glonarjeva priznanja najboljšim učencem, ki so v šolskem letu 2020/2021 zaključili osnovnošolsko izobraževanje so prejeli UČENCI OŠ KORENA: ŠPELA ARNUŠ, TJAŠA KRAJNC, LIJA MUMLEK, GABRIEL ŠABEDER, KLEMEN SENEKOVIČ, NELI TURK in UČENCI OŠ DUPLEK: ALINA BARBARIČ, SOFIIA BARSUCHENKO, NIKO BREZNIK, PATRICIJA GOLE, MAŠA KAJBIČ, ZOJA KNUPLEŽ, JAN LUDVIK, KATJA PINTERIČ, SARA PODGORELEC, ZARA ŠAUPERL, JULIJA ZUPAN, ALINA BRATOVČAK, ANEJA ČEH, STOJAN ĐORĐEVIĆ, MANCA GJURA, TIM KOKOL, ZOJA MIHOLIČ, MATIJA POLNER, LANA REPIČ, TIA VOGLAR, ŽIGA ZEMLJIČ.

Priznanje za perspektivnega športnika za leto 2020 so prejeli Niko Grajfoner (judo), Jan Ludvik (karate) in Damjan Žinko (karate).

Priznanje za športne dosežke za leto 2020 so prejeli Žana Ivana Halužan Sagadin (odbojka), Karin Ludvik (karate), Sara Rojs (karate) in Jana Rojs (karate).

Priznanje za vrhunske športne dosežke za leto 2020 so prejeli Tilen Mulec (judo), Tajda Senekovič (Judo) in Staš Kokotovič (judo).

Priznanje za zasluge na področju športa so prejeli Robert Pintarič – KEGLJANJE, Dejvi Pavlin – NOGOMET in Matej Verbošt- KARATE.

Športnica leta občine Duplek za leto 2020 je postala Lija Mumlek – TENIS, športnik leta pa je postal Jurij Beber – ATLETIKA.

Priznanja civilne zaščite so prejeli Natalija Jakopec, Bojan Turčin, Darja Rojko, Mitja Horvat, Ekipa PP CZ Občine Duplek in Režijski obrat Občine Duplek.

Županova priznanja so prejeli Tanja Usar, Darja Rojko, Matjaž Velikonja in Jože Murko.

Glonarjeva plaketa je letos odšla v roke Andreje Zelenik, zlati grb pa je prejela Doc. dr. Breda Mulec.

Naziv častni občan Občine Duplek pa je prejel Ivan VODEB, župnik iz Župnije Svetega Martina pri Vurberku.

Različne prireditve in prizorišča 

Dupleški teden 2021 je skupek prijetnih dni, ko zadiši po poletju, ko je čas, da se mnogokdo odpravi z družino in prijatelji v naravo, pod sončno nebo, v dvorano, na grad, kjer vsak najde nekaj zase v Občini Duplek. Letošnje dogajanje bo potekalo od 18. junija do 25. junija na različnih prizoriščih po občini Duplek. Številne prireditve, ki se bodo zvrstile, zaradi varovanja zdravja ljudi tudi letos še ne bodo v polnem obsegu, bo pa zagotovo veliko pozitivne energije.

Druge novice

Dodaj odgovor

Prosimo izpolnite preden nadaljujete! *

S klikom na gumb "Objavi komentar" se strinjate s pravili komentiranja.