12:20, pet, 26. Apr

FOTO: V Vuzenici danes poskrbeli za družabnost starejših, veslanje po Dravi in ples





Vuzeniški dnevi so v polnem teku. Danes so imeli priložnost druženja starostnike, mlajše generacije so bile na reki Dravi, zvečer pa je bil pri Huti prav prijetno plesno obarvan.

Društvo upokojencev Vuzenica je dopoldan pripravilo v športnem parku srečanje starostnikov, na katerem so upokojenci sprva uživali ob ogledu kulturnega programa, nato pa so se ob jedači in pijači še veselo družili. Na odru so bili lajnar, plesna skupina Smaragdne oči pa tudi pevke iz društva. Obiskovalci so uživali, saj so lahko skupaj posedeli v senci velikega prireditvenega šotora, si ogledali nastope in izmenjali besede. Sploh tisti, ki se dlje časa niso videli, so bili veseli pogostitve in dobrega razpoloženja.

Popoldan pa se je odvila na Dravi veslaška regata. Malkom David Letinger iz Kluba Raft Royal je povedal, da so pripravili predstavitveno regato, na kateri so med drugimi zaveslali člani in članice iz Veslaškega društva Dravske elektrarne, po uradnem delu pa so si tudi drugi privoščili supanje in veslanje na Dravi. Upajo, da bodo s takimi in podobnimi prireditvami pokazali, da je življenje ob Dravi in na Dravi lahko športno in družabno obarvano.

Vuzeniški dnevi: veslanje na reki Dravi
Udeleženci so izkoristili lepo popoldne za veslanje in klepet
Nekateri so tudi supali.

Zvečer pa je Društvo PRK Harmonija skupaj s plesno skupino Smaragdne oči ter plesalkami različnih generacij predstavilo svoje plesne točke. Ob tem so obeležili še 15 let delovanja. Plesalke, od najmlajših do najstarejših, pa so pokazale svojo okretnost, milino, virtuoznost, umetniški ples s prvinami športa in predvsem – veselje in strast do plesanja. Obiskovalci so jih podprli in nagradili z aplavzi po posameznih plesnih točkah.

Druge novice

Dodaj odgovor

Prosimo izpolnite preden nadaljujete! *

S klikom na gumb "Objavi komentar" se strinjate s pravili komentiranja.