17:34, ned, 28. Apr

Govorice, da je mlada partnerka Brada Pitta noseča, vse glasnejše





Ali sta Brad Pitt in njegovo dekle Ines de Ramon sta šla korak naprej v zvezi tako, da je Ines že noseča, se sprašuje nekaj ameriških medijev.

Brad in Ines sta skupaj približno 18 mesecev, pred kratkim sta se tudi ustvarila dom. Brad naj bi pred časom dejal, da načrtujeta tudi otroka. Po poročanju In Touch pa naj bi tisti, ki ju bolje poznajo, ne bi bili zdaj prav nič presenečeni, če bi bila Ines že noseča.

Hollywood gossip je Brada označil kot serijskega monogamista, ki pospešeno presega običajne mejnike razmerja, ob tem pa je ta medij zapisal še, da par res ne izgublja časa in dela velike korake naprej v svojem razmerju.

V Intouch so se razgovorili, da Brad pri svojih 60. letih dobiva novo priložnost za očetovstvo, saj sta njegova 34-letna Ines in on že razpravljala o otroku. Po mnenju tistih, ki so jima bližnji, naj bi bil zdaj pravi čas, saj je “Ines v letih, ko njena biološka ura tiktaka”.  In čeprav Bradov predstavnik zanika, da bi par načrtoval otroka, so se mediji vseeno razpisali o tem. Pri Intouch pa so še dodali, da ne bi bil prvi hollywoodski zvezdnik, ki bi imel otroka z veliko mlajšo žensko.

Vir, ki jima je blizu, še trdi, da sta si Brad in Ines popolnoma predana. Več o tem lahko preberete TUKAJ.

Druge novice

Dodaj odgovor

Prosimo izpolnite preden nadaljujete! *

S klikom na gumb "Objavi komentar" se strinjate s pravili komentiranja.