14:27, pon, 6. Maj

Ivo Vajgl dobil podporo politične stranke na predsedniških volitvah





Svet stranke Naša prihodnost je na predlog Izvršnega odbora na včerajšnji seji odločal o podpori stranke Naša prihodnost kandidatu za predsedniške volitve predsedniške kandidatu Ivu Vajglu.

Na tajnem glasovanju je bil kandidat za predsednika vo Vajgl z veliko večino potrjen za kandidata stranke Naša prihodnost.

Napoved boja s korupcijo, dolgoletne politične, diplomatske in medijske izkušnje, pa tudi pronicljiva in spoštljiva komunikacija ter odločnost, so glavni razlogi, zaradi katerih verjamemo, da bo Ivo Vajgl funkcijo predsednika opravljal vestno in dostojno. Prepričani smo, da bo znal nastopiti tudi dovolj glasno in jasno, sploh v zahtevnem obdobju pred nami.

Razmere zahtevajo diplomatske spretnosti

Odločitev Sveta je Ivan Gale, predsednik stranke Naša prihodnost pospremil z izjavo: “Menim, da z gospodom Vajglom na mestu predsednika republike državljani pridobimo človeka, ki bo vse svoje znanje, vrednote in dolgoletne izkušnje usmeril v dobrobit ljudi. Zaveza k boju proti korupciji je pomemben korak do socialne države, ki je pod vedno večjim pritiskom. V tem trenutku, ne le v Sloveniji, razmere zahtevajo diplomatske spretnosti in jeklene živce.”

Druge novice

Dodaj odgovor

Prosimo izpolnite preden nadaljujete! *

S klikom na gumb "Objavi komentar" se strinjate s pravili komentiranja.