16:04, pet, 19. Apr

Kristina je razkrila svojo plat medalje o ljubezenskem razmerju s sanjskim Blažem.





Kristina iz Sanjskega moškega pravi, da ima dovolj in da ne bo več molčala. Tako se želi izpovedati o tem, kar se je dogajalo med sanjskim moškim Blažem in njo.

Lani sta se v slovenskem resničnostnem šovu Sanjski moški našla glavni akter Blaž Kričej Režek in Kristina Miler. Nastal je na prvi pogled pravi sanjski par, ki pa ni prav dolgo obstal. Že nekaj tednov po snemanju oddaje sta se namreč Blaž in Kristina razšla. Takrat sta sicer oba dejala radovednežem, da ostajata prijatelja in da bosta se prepustila času, celo možost za obnovitev zveze je bila v zraku. A stvari so se iztekle drugače, kot je bilo sprva videti.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Kristina Miler (@milerkristina)

Kristina je sedaj za Metropolitan razkrila marsikaj, kar je ob razhodu bilo še skrito. Tako je povedala, da ni želela takrat njunih osebnih problemov deliti javno, saj gre za njune zadeve. Poudarila je, da zaradi njegovih izjav marsikdo nanjo zdaj gleda kot na slabo osebo. A da zveze ni prekinil on, ampak ona.  Trdila je še, da Blaž v intervjujih govori, da sta šla narazen, ker naj bi o  njej odkril nekaj slabega in da naj bi bila ljubosumna, a da ni tako. Je pa izpostavila, da z Blažem nima nobenih stikov in jih tudi noče več imeti.

Druge novice

Dodaj odgovor

Prosimo izpolnite preden nadaljujete! *

S klikom na gumb "Objavi komentar" se strinjate s pravili komentiranja.