04:19, pet, 3. Maj

KURSšlus festival mladih v Rušah





Danes je potekala v prostorih hotela Veter novinarska konferenca, na kateri so člani KURS-a (vodja festivala Aljaž Jug, predsednik KURS-a Urban Žunko in podpredsednik KURS-a Žiga Pintar) predstavili največji tridnevni festival mladih v Rušah, festival KURSšlus.

unnamed

Od 6. do 8. junija bo v Rušah potekal največji festival mladih v občini, festival KURSšlus, ki ga pripravljajo aktivisti Kluba študentov Ruš, Selnice in Lovrenca (kluba KURS). Program bo namenjen tako mladim, kot tudi mladim po duši.

Tako bo v petek, 6. 6. ob 20. uri na Letnem gledališču stand up večer, zvezdi katerega bosta domačin Matjaž Javšnik in Jonas Žnidaršič, ki bosta vsak s svojo zgodbo, vsak s svojo točko zagotovo navdušila zbrano občinstvo.

6.6

V soboto, 7. 6., isto prizorišče, ista ura. Le da je razlika v tem, da bo večer glasbeno obarvan. Vse so bo vrtelo okoli ene najbolj vročih slovenskih glasbenih skupin, Mi2, katerim se bodo na odru pridružili še Zoran Predin, Chain of Fools in High 5.

7.6.

Nedelja bo povsem športna, minila pa bo tudi v humanitarnem duhu. KURS bo v sodelovanju s ŠOUM-om in Zdravo zabavo izpeljalNa rekreacijskih površinah Športnega parka Ruše se bodo udeleženci lahko pomerili v odbojki na mivki, tenisu, košarki, nogometu, skejtanju in mnogih drugih disciplinah. Hkrati se bo odvijala tudi Roštiljada, na kateri bodo ekipe z roštiljanjem zbirale denar za prizadete v nedavnih poplavah na Balkanu, temu izkupičku pa se bo pridružil tudi zbrani denar iz simboličnih prijavnin.

Druge novice

Dodaj odgovor

Prosimo izpolnite preden nadaljujete! *

S klikom na gumb "Objavi komentar" se strinjate s pravili komentiranja.