07:43, sre, 24. Jul

Mariborski Hotel City med top 10 hotelov v Sloveniji

Spletni turistični in popotovalni portal TripAdvisor je mariborskemu turizmu dodal dodaten plus z uvrstitvijo Hotela City Maribor na seznam TOP 10 hotelov v Sloveniji.

Upravitelj Hotela City Maribor Matej Košič, je dejal, da gre pri umestitvi na lestvico 10 top hotelov za dokaz, “da sta tako vizija kot strategija hotela uspešna. To vsakodnevno prepoznavajo naši gostje, naročniki in uporabniki storitev. Še naprej bomo vlagali v razvoj kadrov, prav tako pa bomo razširili ponudbo in s tem zagotovili prednost pri izbiri za naše goste, kateri so predvsem iz poslovnega sektorja.”

city (2)

Prav tako se potrjuje moja ocena, da je vlagati v Maribor smiselno. Dolgoročna strategija razvoja našega hotela počiva na znanju in izkušnjah vseh zaposlenih, ki vsakodnevno tvorijo zgodbo o uspehu v okolju, kjer so tovrstni primeru vsekakor nujni. “Prijaznost, usposobljenost in strokovnost osebja Hotela City Maribor**** so pripomogli k temu priznanju, ki bo tudi v prihodnje služilo kot motivacija delati še bolje s ciljem vzpostavljanja novih trendov v hotelski ponudbi SV Slovenije” je še dodal.

Druge novice

Dodaj odgovor

Prosimo izpolnite preden nadaljujete! *

S klikom na gumb "Objavi komentar" se strinjate s pravili komentiranja.