21:18, pet, 10. Maj

Na 9- in 6-letna Mariborčana v hrvaškem kampu padlo drevo





V hrvaškem avtokampu Đardin (Sveti Filip in Jakov) v bližini Zadra se je v torek dopoldne malo pred 10. uro dopoldne zrušilo drevo ter pri tem poškodovalo 9-letno deklico in 6-letnega dečka, doma iz Maribora.

Slika je simbolična.
Slika je simbolična.

Po poročanju spletnega portala Zadarski.hr je do zrušenja bora prišlo iz doslej še neznanega razloga. 9-letna deklica in njen 6 let star brat sta se v trenutku, ko se je drevo podrlo igrala med avtomobili, ki so bili parkirani pod drevesom in ki so ju hkrati zaščitili pred večjimi poškodbami. Škoda na avtomobilih zaenkrta še ni znana.

Deklica naj bi imela zlomljeno trtico

Poškodkodovana otroka so nemudoma odpeljali v bolnišnico v Zadar, kjer so za Zadarski.hr pojasnili, da je deček utrpel lažje poškodbe, medtem ko so deklico zadržali v bolnišnici. Po poročanju Planet TV naj bi imela poškodovano trtico. Odgovorni v kampu naj bi družini že organizirali prevoz domov v Maribor, vračali pa i se naj jutri.

Padlo drevo je poškodovalo tudi tri avtomobile, parkirane v bližini – enega slovenske in dva hrvaške registracije. Zrušeno drevo so nato odstranili zadarski gasilci, podronosti nesreče pa preiskujejo hrvaški policisti.

Podrobnosti preverjamo, več informacij sledi.

Druge novice

Dodaj odgovor

Prosimo izpolnite preden nadaljujete! *

S klikom na gumb "Objavi komentar" se strinjate s pravili komentiranja.