21:38, ned, 21. Jul

Na čelu Nigrada sedaj Matjaž Krevelj

Nadzorni svet družbe Nigrad je za mandatno obdobje petih let imenoval za direktorja družbe Matjaža Krevlja, dosedanjega vršilca dolžnosti družbe Nigrad.

Matjaž krevlj,
Matjaž krevlj,

Na razpis za izbiro direktorja družbe Nigrad se je prijavilo osem kandidatov, od tega jih je sedem izpolnjevalo razpisne pogoje. Na predstavitveni razgovor je bilo povabljenih vseh sedem kandidatov. “Glede na trenutno situacijo v kateri je družba, predvsem v odnosu do zaposlenih, dobaviteljev in partnerjev, ter zaradi vseh preteklih dogodkov Nigrad potrebuje s preteklostjo neobremenjeno in stabilno vodstvo.” je izjavil predsednik nadzornega sveta Matjaž Mihelak in dodal “verjamemo da bo izbrani kandidat, ki je predložil kakovosten razvojni program družbe, nadaljeval s stabilizacijo odnosov v družbi in kakovostnim opravljanjem nalog iz naslova koncesijskih pogodb.”

nigrad

Krevelj, ki je v Nigrad prišel iz kabineta župana Fištravca, je ob prevzemu položaja izjavil, da ne bo kandidiral za polni mandat, a si je kasneje premislil, nadzorni svet pa ga je izbral med devetimi prijavljenimi kandidati. Kot ključno nalogo je Krevelj izpostavil, da poslovno leto končajo brez izgube, za prihodnje leto pa je napovedal sistematizacijo delovnih mest, posodobitev voznega parka, povečanje tržnega deleža in pridobitev novih koncesij v okoliških občinah.

Vir: STA

Druge novice

Dodaj odgovor

Prosimo izpolnite preden nadaljujete! *

S klikom na gumb "Objavi komentar" se strinjate s pravili komentiranja.