05:57, pet, 26. Apr

Nina potrdila: Na Kmetiji se je v hlevu zgodila akcija





Zvesti gledalci resničnostnega šova Kmetija lahko z velikim vznemirjenjem čakajo na naslednjo oddajo, saj bo v njej povedano tisto, kar so nekateri slutili. Veliko vprašanje za marsikoga je namreč, ali sta Gino in Tjaša na snemanju postala tudi intimna.

O Ginu in Tjaši, ki sta se na Kmetiji precej zbližala, se namreč veliko govori. Videti je namreč, da sta si že od vsega začetka snemanja všeč.  Slovenske novice so danes objavile, da bo v naslednji oddaji razkrito še precej več. Pišejo namreč, da se je nekaj udeležencev Kmetije pogovarjalo o dogajanju. Glava družine Polona  je rekla, da je Gino izjavil, da s Tjašo še nista imela spolnih odnosov, a nato se je oglasila Nina. V Slovenskih novicah pišejo, da je rekla prav nasprotno. Razkrivajo, da je Nina povedala, da ji je Tjaša priznala, da je z Ginom seksala. Prisegla naj bi ji namreč, da ga je pred nekaj dnevi preizkusila in to v hlevu.

Kako se bo razvila drama, v kateri pa nista vpletena zgolj Gino in Tjaša, ampak cela “družina” v Kmetiji, ki je še bila na snemanju, pa se bo še videlo. Že te pikantne podrobnosti so dovolj, da se ve, da se na Kmetiji dogaja res veliko in da lahko vpliva tudi na odnose, v katerih so bili udeleženci pred vstopom na Kmetijo.

(Fotografija je simbolična. Vir: Pixabay.com)

Druge novice

Dodaj odgovor

Prosimo izpolnite preden nadaljujete! *

S klikom na gumb "Objavi komentar" se strinjate s pravili komentiranja.