10:25, tor, 21. Maj

Novo vodstvo Območne obrtno-podjetniške zbornice Maribor





V torek, 31. 5. 2022, je potekala volilna seja skupščine Območne obrtno-podjetniške zbornice Maribor, na kateri je bil za novega predsednika izvoljen gospod Marko Gorjak, direktor družinskega podjetja Orodjarstvo Gorjak, ki se ponaša z več kot 30-letno tradicijo in zaposluje 85 ljudi.

Gospod Gorjak je v preteklem mandatu opravljal funkcijo podpredsednika OOZ Maribor in predsednika sekcije kovinarjev. Predsedovanje zbornici je prevzel od dosedanjega predsednika Aleša Pulka, ki so se mu člani skupščine ob tej priložnosti zahvalili za odlično delo.

Za ključne naloge v štiriletnem mandatu si je Marko Gorjak zastavil:

• Ustanoviti Klub mladih obrtnikov in podjetnikov, katerega naloga bo približevanje aktivnosti in podpore zbornice mlajšim generacijam.
• Narediti prostore zbornice za stičišče članskega udejstvovanja, tudi preko obnove in modernizacije izobraževalne dvorane, ki bo tako omogočala kakovostno delo, sodelovanje in mreženje.
• Še bolj okrepiti sodelovanje s krovno organizacijo, Obrtno zbornico Slovenije in posledično zagotoviti še boljše pogoje za delo članom, preko dodatnih povezav ter komunikacije z vlado in drugimi deležniki.
• Povečati obseg sodelovanja z drugimi zbornicami, poslovnimi in podjetniškimi klubi ter združenji, zaradi izmenjave izkušenj, mnenj in dodatnega povezovanja.

Druge novice

Dodaj odgovor

Prosimo izpolnite preden nadaljujete! *

S klikom na gumb "Objavi komentar" se strinjate s pravili komentiranja.