06:56, pet, 26. Apr

Popoldne spet padavine, ki se bodo zvečer okrepile, marsikje bo snežilo





Popoldne in zvečer bo marsikje v notranjosti spet snežilo. Jutri bo spremenljivo s kakšno ploho, so zapisali na strani Agencije RS za okolje.

Popoldne se bo povsod pooblačilo. Od jugozahoda se bodo spet začele pojavljati padavine. Po nižinah bo deloma deževalo, deloma snežilo. Na Primorskem bo prehodno zapihala burja. Najvišje dnevne temperature bodo od 0 do 4, na Goriškem in ob morju od 5 do 10 °C.

Proti večeru se bodo padavine okrepile in marsikje v notranjosti Slovenije bo snežilo. Ponoči bodo padavine oslabele, še se bodo pojavljale krajevne plohe, lahko kje tudi zagrmi. Najnižje jutranje temperature bodo okoli 0, na Primorskem okoli 7 °C.

Jutri bo spremenljivo do pretežno oblačno. Predvsem na zahodu in jugu bodo nastajale krajevne plohe, lahko bo tudi zagrmelo. Ponekod bo zapihal jugozahodni veter. Najvišje dnevne temperature bodo od 2 do 8, ob morju do 10 °C.

Obeti

V četrtek bo oblačno, v notranjosti Slovenije bo rahlo snežilo. Na Primorskem bo pihala šibka do zmerna burja. V petek bo zmerno do pretežno oblačno z burjo na Primorskem.

Vremenska slika

Nad večjim delom Evrope je obsežno ciklonsko območje. Na severnim Sredozemljem nastajajo padavinska območja, ki občasno vplivajo tudi na vreme pri nas.

Druge novice

Dodaj odgovor

Prosimo izpolnite preden nadaljujete! *

S klikom na gumb "Objavi komentar" se strinjate s pravili komentiranja.