09:36, ned, 5. Maj

Triletni Nik iz Maribora potrebuje našo pomoč: “Ciljamo zbrati 90.000 evrov, ki bodo pokrili stroške operacije in terapij”





“Dragi prijatelji, podporniki in vsi, ki nosite dobro v srcu, skupaj imamo priložnost združiti moči in pomagati triletnemu Niku iz Maribora, ki se bori s cerebralno paralizo – spastično diplegijo. Nikova zgodba ni samo zgodba o boju in izzivih, je tudi zgodba o upanju in neverjetni moči človeške volje,” so zapisali v društvu Križemrok – počitnice za otroke.

“Od rojstva se Nik sooča s številnimi zdravstvenimi preprekami.”

“Z njegovimi starši in ljubečo skupnostjo smo zavezani k temu, da mu pomagamo pridobiti najboljšo možno nego in zdravljenje, ki je na voljo. Dr. T.S. Park iz bolnišnice St. Louis Children’s Hospital v ZDA, ki je v svoji karieri pomagal že več kot 5200 otrokom, je pripravljen izvesti zahtevno operacijo na hrbtenjači, ki bi lahko Niku pomagala do samostojnejšega življenja,” zapišejo.

Da bi to uresničili, pa potrebujejo vašo pomoč. “Ciljamo zbrati 90.000 evrov, ki bodo pokrili stroške operacije in Nikovih terapij. Vsak evro prinese upanje in korak bližje k temu, da bo Nik lahko samostojno stal in naredil prve korake.”

Če želite pomagati, to lahko storite TUKAJ.

Druge novice

Dodaj odgovor

Prosimo izpolnite preden nadaljujete! *

S klikom na gumb "Objavi komentar" se strinjate s pravili komentiranja.