07:06, pet, 10. Maj

Povozil mestnega redarja





Za zdaj neznani voznik nepravilno parkiranega in neregistriranega avtomobila Audi A4 je v torek dopoldne v Mariboru sredi postopka z mestnima redarjema sedel v avtomobil in odpeljal, pri tem pa poškodoval enega od njih. Policisti storilca še iščejo, nato pa mu grozi kazenska ovadba zaradi preprečitve uradnega dejanja ali maščevanja uradni osebi.

Slika je simbolična
Slika je simbolična

Kot so sporočili s Policijske uprave Maribor, sta mestna redarja na Ribiški ulici fotografirala nepravilno parkiran avtomobil. Med fotografiranjem je do vozila prišel neznani moški, star okoli 35 let, obrit po glavi, oblečen v jeans hlače in temno majico, od katerega sta redarja zahtevala dokumente vozila in vozniško dovoljenje.

Moški ukaza ni upošteval, ampak je sedel v opisano vozilo, prižgal motor in speljal. Ob tem je s prednjim levim kolesom redarju zapeljal čez levo nogo in ga z levim bočnim ogledalom zadel v zapestje leve roke. Voznik je nato s kraja dogodka odpeljal in vozilo parkiral v garažni hiši. Redar je zaradi trčenja utrpel lažje poškodbe in je sam poiskal zdravniško pomoč v mariborski bolnišnici.

Vir: STA

Druge novice

Dodaj odgovor

Prosimo izpolnite preden nadaljujete! *

S klikom na gumb "Objavi komentar" se strinjate s pravili komentiranja.