16:06, pet, 26. Apr

Prihaja Open Air Rock Festival – Dan mladosti





Člani društva Dinamika že peto leto zapored pripravljajo rock festival, ki bo 26. in 27. maja v idiličnem ambientu dvorca Dravski dvor, v Miklavžu na Dravskem polju.

Sedaj na vrtso prihajate rockerji in ljubitelji dobre glasbe. V društvu Dinamika iz Dravskega dvora, namreč že peto leto zapored prirejajo rock festival, ki zažiga in podžiga že pet let. Tako bo tudi v petek in soboto, 26. in 27. maja, ko bodo na oder, v idiličnem ambientu nastopili znani in priznani glasbeniki.

Kot so nam zaupali organizatorji bodo v petek, 26. maja, nastopili priznani glasbeniki zasedbe Feel the Phill Collins – tribute show, ki letos beležijo tudi 10. obletnico delovanja. Ob tem pa bomo “žurali” tudi s čalni The Trio (ZZ TOP, AC⁄DC cover band).

phil the feel collins

In tukaj Dneva mladosti še ni konec. Dan kasneje, 27. maja bodo na odru nastopili tudi priljubljeni člani zasedbe MI2 in Elvis Jackson.

Dva rokerska večera bosta še toliko bolj posebna, saj se bosta odvila na posebnem idiličnem dvorišču obnovljenega zgodovinskega dvorca – Dravski dvor, ki bo v mraku dobilo svoj poseben čar pod razsvetljavo, ki osvetljuje okolico. “Ambient je unikaten in daje piko nai glasbenemu spektaklu,” pa pravijo organizatorji.

Podrobnosti lahko spremljate na Facebook dogodku Dan Mladosti/Open Air Rock Festival – Sobota.

Druge novice

Dodaj odgovor

Prosimo izpolnite preden nadaljujete! *

S klikom na gumb "Objavi komentar" se strinjate s pravili komentiranja.