07:42, sre, 24. Jul

ROP BANKE: Neuradno odnesel 7 tisoč evrov

Kot smo že poročali se je danes dopoldan na Turnerjevi ulici v Mariboru zgodil oborožen rop banke. Po informacijah do sedaj, naj bi – neuradno – ropar odnesel 7 tisoč evrov. Na Novi KBM sicer tega niso potrdili, niti ovrgli, so pa podali izjavo.

Tako naj bi izgledal ropar, ki je danes dopoldan oropal banko. Foto: PU Maribor
Tako naj bi izgledal ropar, ki je danes dopoldan oropal banko.
Foto: PU Maribor

Spomnimo: Danes dopoldan se je na Turnerjevi ulici v Mariborudo zgodil oborožen rop banke. Policisti so bili ob 9.48 obveščeni na interventno telefonsko številko 113 obveščeni, da so zaposleni v NKBM banki na Turnerjevi ulici v Mariboru sprožili alarm za r

Neuradno naj bi ropar odnesel 7 tisoč evrov, banka tega ni potrdila, niti ovrgla, so pa podali naslednjo izjavo: “Nova KBM ima pripravljene protokole in procese za zagotavljanje varnosti, ki jih sproža v takih primerih. Ropar ni poškodoval nobene od uslužbenk, ki so bile v času dogodka v poslovalnici. O dogodku smo takoj obvestili policijo, ki je pristojna za  reševanje primera, podrobnosti pa zaradi varovanja interesov postopka ne moremo razkrivati. Danes je poslovalnica ostala zaprta, od jutri dalje pa bo v njej poslovanje za stranke potekalo po običajnem urniku.”

Druge novice

Dodaj odgovor

Prosimo izpolnite preden nadaljujete! *

S klikom na gumb "Objavi komentar" se strinjate s pravili komentiranja.