18:19, pon, 29. Apr

Strunjan: Kazen, ker je deklica imela na plaži senčnik?





Na družbenem omrežju Facebook odmeva objava enega od uporabnikov, ki je predvajal, kako pooblaščena oseba na eni od slovenskih plaž v Strunjanu vodi postopek zoper družino. Nekajletni deklici so namreč postavili na obali svoj senčnik, to pa naj ne bi bilo dovoljeno.

Vir: Facebook

“TERME KRKA.Na plaži v Strunjanu ki je pod diktaturo upravljanja hotela Krka in je najela VARNOSTNO SLUŽBO Pro signal. Cela racija in grožnje iz strani varmostnika da mi prepoveduje vstop na prostor javnega znacajo za zmeraj. Ker je imela 3.5 letna hčerka malo marelico kot igračko in stol na katerega je zelo navezana,” Je zapisal Tomaž Jeraj in nadaljeval: “Matretirajo celo incalide ki imajo operirane hrbtenice in ne morejo sedeti na njihovih ležalnikih ali na tleh. Tudi invalide podijo iz plaže skrajno levo in skrajno desno stran od ljudi, če le te hočejo uporabiti svoj stol ki je primeren za njih. Kot da so drugorazredni ali celo slabše.”

Vir: Facebook

“Nobene morale in uničevanje sprustajočih počitnic. Obravnavanje kot kriminalce. Grožnja z policijo, z strakovnimi prijemi, prepovedjo gibanja in podobno. Cel postopek je ppsnet traja dobrih 33 minut. Po končanem kobajagi postopku pa so vsi ki so bili v bližini in bili priča nadlegovanji pristopili do mene in mi čestitali pri mojem uporu. Na sliki je sporni senčnik ki je tudi kao prepovedan zaradi varnosti..” je še zapisal.

“Vse razem ne razumem pa da se spuščajo v invalide in v otroke. Sramota slovenskega turizma in predvsm hotela Krka v strunjanu. P.s. nism bil verbalno nežen do njega. Nakoncu se je popokal,” je zaključil Jeraj.

Druge novice

Dodaj odgovor

Prosimo izpolnite preden nadaljujete! *

S klikom na gumb "Objavi komentar" se strinjate s pravili komentiranja.