16:51, ned, 19. Maj

Tanja Žagar iskreno o tem, kako so ji napovedali rojstvo otroka

Tanja Žagar je v ganljivem zapisu zaupala javnosti ljubeč spomin na rojstvo njenega sina Karla, katerega rojstvo so ji tako rekoč prerokovali točno 9 mesecev pred tem. Tanja in njen mož Miki Šarac sta prepričana, da sta bila na nek način kar začarana, saj je zgodba povezana tudi s petkom, 13.

Tanja je na Facebooku zapisala, da ima poseben zvezek, v katerega zapisuje spomine. Tam je zapisala tudi to, da je v petek, 13. 1. 2017, nastopala na Bledu, po koncertu pa jo je nagovorili starejša gospa in ji povedala nekaj pomembnega: “Ko sem pela zadnjo pesem in počasi odhajala iz dvorane, pa se proti meni nagne starejša gospa, ki mi želi nekaj reči, zato se sklonim k njej. A nisem dobro slišala kar mi je povedala. Ko že odhajam naprej pa se ustavim in naredim nekaj korakov nazaj. Kot bi mi nek glas rekel, da moram slišat, kaj mi je želela povedat. Še enkrat počepnem in ji rečem: “Gospa oprostite, prosim povejte mi še enkrat, ker vas prej nisem slišala”. Ona pa me nežno prime za roko in mi počasi, s čutečim, angelskim glasom reče: “Tanja, ne pustite, da v življenju ostanete brez svojih otrok”.

Miki: “Ta gospa naju je sigurno začarala.”

V tistem hipu pogledam Mikija, ki je stal na koncu dvorane in nekaj trenutkov se samo nepremično gledava. Ko pridem v garderobo me takoj vpraša kaj mi je gospa rekla, da sem imela tako blažen pogled. Povem mu in on v hecu pravi: “Ta gospa naju je sigurno začarala”.”

Tanja: “Naš Karlo pa je prišel na svet V PETEK 13. 10. 2017. Natanko 9 mesecev zatem”

Čas je tekel naprej in čez devet mesecev se je rodil njun Karlo, a onadva še nista povezala zgodbe z Bleda in rojstvom otroka. “Nekega dne v naslednjem letu pa naju obišče prijateljica, s katero se zagovorimo pozno v noč. Med drugim nama pripoveduje tudi o reinkarnaciji, pa o višjih silah, o tem kako smo vsi povezani, pa o energijah, raznoraznih signalih, ki jih v življenju dobivamo, pa jih velikokrat ne zaznamo…predno se poslovimo pa nama reče: “Le čakajta, bosta že videla o čem vama govorim”. Odpraviva se spat, ko Miki vzklikne: “Žagi”!!! A se ti spomniš tistega nastopa, ko ti je gospa rekla, da ne pusti, da v življenju ostaneš brez svojih otrok”? Jaz pravim: “Seveda se spomnim. Tega nikoli ne bom pozabila”. Pa pravi Miki: “A pa ti veš kdaj je bil ta nastop”? Povem mu, da januarja 2017. Pa nadaljuje: “A pa veš kateri datum je to bil”? Povem mu, da tega pa ne vem, nakar mi reče, da je to bil 13. 1. In ne le to! Da je to bil PETEK 13. 1. 2017. Naš Karlo pa je prišel na svet V PETEK 13. 10. 2017. Natanko 9 mesecev zatem,” je Tanja zapisala njuno razodetje. In tudi, da je vsakič znova, ko komu pripoveduje to zgodbo, naježena od glave do pet.

Druge novice

Dodaj odgovor

Prosimo izpolnite preden nadaljujete! *

S klikom na gumb "Objavi komentar" se strinjate s pravili komentiranja.