13:45, pet, 3. Maj

V Sveti Trojici vabijo na tradicionalno martinovanje in stand-up večer z Vidom Valičem





Mesec november bo v Sveti Trojici v Slovenskih goricah postregel s tradicionalnim martinovanje, ki bo v petek, 10. novembra 2023, od 17.30 naprej. Teden dni kasneje, v petek, 17. novembra 2023, pa bo ob 20. uri v Sveti Trojici nastopil Vid Valič na stand-up večeru.

Tradicionalno martinovanje v Sveti Trojici bo v petek, 10. novembra 2023, od 17.30 naprej, na idiličnem samostanskem vrtu. Zavod za turizem Sveta Trojica napoveduje nepozaben večer ob vinu, tradiciji in okusni kulinariki. Na dogodku bo domače turistično društvo obsodilo mošt z zabavnim skečem, pater pa krstil mlado vino. Cel večer bo na voljo odlična ponudba vin lokalnih vinogradnikov, stregli bodo tudi sladke kostanje in domače dobrote, ki jih bodo pripravile kmečke žene, zbrane v svojem društvu. Za pravo zabavo bodo imeli tudi domačo glasbo v živo

Vid Valič bo nastopil 17. novembra 2023 ob 20.uri v udobnem okolju Garden Caffeja. Vabijo na stand-up večer, kjer bodo lahko obiskovalci lahko uživali v edinstvenem pogledu na svet in zabavnih opazkah o življenju, strasteh in dojenčkih. “Strast, dojenček in rompompom” je naslov predstave, ki obeta obilico smeha. Vstopnice za ta večer se dobi v predprodaji in na dan dogodka v lokalu Garden Caffe, kjer bo Valič tudi nastopil.

Druge novice

Dodaj odgovor

Prosimo izpolnite preden nadaljujete! *

S klikom na gumb "Objavi komentar" se strinjate s pravili komentiranja.