09:55, čet, 2. Maj

VIDEO: Dejan Dogaja ima novo pesem: “Raketa je točno takšna, kot je bilo mojih prvih trideset let …”





Dejan Krajnc, ki ustvarja pod umetniškim imenom Dejan Dogaja, je ob koncu prejšnjega leta dopolnil 30. rojstni dan, zdaj pa predstavlja svojo novo pesem, za katero je posnel tudi videospot. In ob tem pravi: “Raketa je točno takšna, kot je bilo mojih prvih trideset let – poskočna, turbulentna, zabavna in nepozabna.”

Dejan je znan po svoji neumorni energiji in dobri volji, a priznava, da se tudi on počasi stara. “Nisem več enak, kot sem bil 10 ali 5 let nazaj. Predvsem so moje prioritete drugačne. Z novim letom smo začeli tudi z renovacijo hiše in hkrati tudi čutim, da bo kmalu čas za novega družinskega člana. Definitivno sem postal bolj družinski in več razmišljam o prihodnosti,” je dejal Dejan.

Nova pesem in videospot zanjo, ki so ga posneli v samo enem popoldnevu

Dejan je za novo pesem Raketa posnel tudi videospot, v katerem ne manjka simpatičnih deklet. “Tokrat pri snemanju videospota nisem tako kompliciral, kot je zame značilno. Spot smo posneli v samo enem popoldnevu, kar je zame rekord. Videospote načeloma snemamo po tri dni in na koncu snemanja grem že vsem pošteno na živce. Vedno si želim, da je vse perfektno in to terja svoj čas,” je dejal Dejan, ki s se mu je v videospotu med drugim pridružila tudi simpatična TV voditeljica Mina Pal s hčerko Leilo.

Poglejte si videospot za njegovo Raketo:

Druge novice

Dodaj odgovor

Prosimo izpolnite preden nadaljujete! *

S klikom na gumb "Objavi komentar" se strinjate s pravili komentiranja.