07:01, pet, 26. Apr

VIDEO: Iz osrčja narave Letni oder Ruše 2022 z vami že 90 po(let)ij





Pričenja se 23. Festival Letni oder Ruše, ki bo potekal med 11. in 21. avgustom.

Tudi tokrat bodo z na odru nastopili vrhunski glasbeniki in igralci, ki bodo pričarali enkratno doživetje v osrčju narave, na gledališču Pod goroj z 90-letno tradicijo. Na letošnjem festivalu boste lahko poslušali zveneča imena, kot so Crvena jabuka, Alo!Stari, Sticky Licks, Hamo in Tribute 2 Love, Eva Boto, SoulGreg Artist, Rok ‘n’ Band, Kvatropirci, Kafe Teater, DJ Domitri in DJ Voice. Ter se smejali ob predstavah Tadeja Toša in Toneta Partljiča z naslovom Krivica boli ter se prepustili kulinaričnim doživetjem »Želodec na povodec«.

Zanimivo tudi spremljevalno dogajanje

Pestro bo tudi na Dravi, kjer bo potekal spust z različnimi plovili. Z najmlajšimi pa se bomo zabavali ob otroških predstavah Zavoda Enostavno prijatelji, Družinskega gledališča Kolenc in Kukuc gledališča. Festival krasi pozitivno vzdušje in pozitivna energija umetnikov in obiskovalcev. Tradicionalno se tako v mesecu avgustu, na čarobnem mestu, v srcu kamnitega amfiteatra, ponovno obeta nepozabna izkušnja.

Festival predstavlja nadaljevanje izjemno bogate tradicije Rušanov, odpira nova obzorja in predstavlja vrhunec poletnega dogajanja na Štajerskem.

Druge novice

Dodaj odgovor

Prosimo izpolnite preden nadaljujete! *

S klikom na gumb "Objavi komentar" se strinjate s pravili komentiranja.