20:29, sob, 27. Apr

VIDEO: Laka ob materinskem dnevu izdal novo pesem in videospot “Mama”





Elvir Laković je s skupino Laka za hrvaško založbo Dallas Records izdal novo pesem in videospot “Mama” ter napovedal skorajšnji izid istoimenskega albuma “Mama”. Na albumu bo osem pesmi, ki jih je napisal in uglasbil Laka, album pa je bil posnet v studiu “Naš studio” v Makarski v produkciji Matka Gaće.

Prepoznavna ustvarjalnost in univerzalni umetniški izraz brata in sestre Laković nista manjkala niti tokrat, čeprav sta sama nekoliko manjkala na sceni. O albumu ne bi veliko razpredali, pravi Laka.  “Presenečenje je, da sem si vse izmislil in najbolje, da ničesar ne pričakujete, da ne boste razočarani,” je izjavil, a vseeno izdal, da bo naslednja pesem “Kraj” njegova najljubša pesem z albuma, video za skladbo pa bo presenečenje za vse.

Laka je ob izdaji pesmi dejal: “Lep praznik vsem mamicam in ženskam. Ženske morajo končno prevzeti svet, ker so ga moški popolnoma uničili. Živele mame!”

Videospot Mama je režiral Tarik Bič, video spot je bil posnet na železniški postaji v Sarajevu, na vlaku, ki stoji tam. Spremljevalne vokale poje Lakova sestra Lela, aranžma pa je delo Laka in Dine Šutale.’ Mama’ in njena ritmična podlaga bosta zagotovo na številnih poletnih lestvicah, še napovedujejo in komaj čakajo, da  začnejo tudi njihovi nastopi na Hrvaškem.

Druge novice

Dodaj odgovor

Prosimo izpolnite preden nadaljujete! *

S klikom na gumb "Objavi komentar" se strinjate s pravili komentiranja.