23:12, pon, 6. Maj

VIDEO: Ženska nad študenta, ki preverja PCT: “Dolžan si mi dokazati, da nimaš spolno prenosljivih bolezni. Si seksal danes ponoči? Dolžan si mi povedati!”





Tudi v Sloveniji se v zadnjih tednih srečujemo z neštetimi incidenti, ki so posledica jeze nad ukrepi. Portal Slovenske novice je objavil posnetek, ki ga je ženska javno predvajala na družabnih omrežjih.

Dolžan si mi povedati, ali si seksal danes ponoči in kolikokrat?”

Videoposnetek, v katerem ženska od študenta, ki je opravljal delo na bencinskem servisu, zahteva, da ji pove svoje ime in priimek: “Dolžan si mi dokazati, da nimaš spolno prenosljivih bolezni, HIV, sifilis, gonoreja. Dolžan si mi povedati, ali si seksal danes ponoči in kolikokrat? Si mogoče homoseksualec? Da te ni sram! Ali delaš preko študenta? Nimajo starši dovolj denarja?”

Nato je do njiju pristopil sodelavec in dejal: “Ni on kriv gospa. Poslušajte, največja bedarija je to vse skupaj, a ni on kriv. Malo pomislite.” Dejal ji je še naj ga pusti na miru. “On zahteva od mene nekaj protizakonitega,” je nadaljevala in pogovor snemala v živo na družabnih omrežjih.

Več v posnetku spodaj.

Druge novice

Dodaj odgovor

Prosimo izpolnite preden nadaljujete! *

S klikom na gumb "Objavi komentar" se strinjate s pravili komentiranja.