13:54, čet, 2. Maj

Vpliv planetov: Izberite pravi dan za sestanek, zmenek, učenje in hobije





Teden je sicer razdeljen na delovne dneve in vikend, ko naj bi bili načeloma prosti. A če pogledamo na dneve še drugače, vidimo, da lahko prinašajo različne energije. Ne nazadnje so tudi pod vplivom različnih planetov.

Vedenje o tem pa vam lahko pomaga tudi pri odločitvi, kdaj boste načrtovali poslovni sestanek, družinsko srečanje, zmenek. Pa tudi, kdaj je najboljši dan za trening, priložnost za duhovno rast ali kaj drugega.

Ponedeljek – dan za začetek

Ponedeljek je kot svež začetek tedna. V astrologiji je povezan z Luno, ki simbolizira občutke in dom. To je odličen dan za postavljanje ciljev, načrtovanje in umirjen začetek tedna. Družinska večerja ali sproščujoča domača dejavnost lahko napolni vaše energijske rezerve.

Torek – dan za akcijo

Torek je dinamičen dan, povezan s planetom Mars, kar simbolizira energijo, voljo in akcijo. To je odličen dan za poslovne sestanke, uresničevanje ciljev in fizično aktivnost. Postavljanje temeljev za produktiven teden je ključno.

Vir: Pixabay.com

Sreda – dan za komunikacijo

Sreda je pod vplivom planeta Merkur, ki predstavlja komunikacijo. To je idealen dan za sestanke, izmenjavo idej, pisanje in navezovanje stikov. Dobro je tudi za učenje in razvoj novih veščin.

Četrtek – dan za razširitev

Četrtek je povezan s planetom rasti, to je Jupiter. Četrtek je tako odličen dan za razširitev vaših horizontov, bodisi s potovanjem, študijem ali raziskovanjem novih priložnosti. Razmislite o postavljanju dolgoročnih ciljev.

Vir: Pixabay.com

Petek – dan za užitek

Petek je pod vplivom Venere, planeta ljubezni in užitka. To je odličen dan za druženje s prijatelji, romantične večerje, umetniške užitke in uživanje v lepoti življenja. Pridržite si čas za svoje hobije.

Vir: Pixabay.com

Sobota – dan za osebno rast

Sobota je povezana s Saturnom, kar simbolizira vztrajnost in disciplino. To je dan za pregled tedna, postavljanje dolgoročnih ciljev in osebno rast. Razmislite o tem, kako se lahko izboljšate v prihodnosti.

Vir: Pixabay.com

Nedelja – dan za počitek

Nedelja je tradicionalni dan počitka in regeneracije, povezan s Soncem. To je odličen dan za sprostitev, družinske aktivnosti in polnjenje baterij pred prihajajočim tednom. Razmislite o tem, kako si lahko privoščite kakovosten počitek.

Druge novice

Dodaj odgovor

Prosimo izpolnite preden nadaljujete! *

S klikom na gumb "Objavi komentar" se strinjate s pravili komentiranja.