04:35, pet, 26. Apr

Za 7-letnikom, ki se je poškodoval, večurna operacija. Ne gre za prvo nesrečo v termalnem parku





Poročali smo, da se je včeraj zgodila huda nesreča 7-letnega dečka na slovenskem kopališču.

Hude poškodbe je sedemletnik utrpel, potem ko sta se z bratom spustila po toboganu Kobra, vanju pa sta se po spustu zaletela starejša fanta, zapišejo na Siolu. Ima zlom stegnenice, zlom čeljusti, raztrganine. Za njim je večurna operacija, čaka ga dolgo okrevanje. Njegov 9-letni brat je lažje poškodovan.

Termalni park obišče med 100 in 130 tisoč obiskovalcev

V Termah Olimija so sicer za Siol dejali, da je za varnost dobro poskrbljeno in da o tem priča izredno majhno število poškodb. Zadnja tovrstna nesreča naj bi se zgodila pred petimi leti. “Letno Termalni park Aqualuna obišče med 100 tisoč in 130 tisoč obiskovalci je verjetnost poškodbe izredno majhna. Vendar je tudi v življenju žal tako, da se kljub vsej previdnosti dogajajo napake, zaradi katerih gre kaj narobe,” je dejal vodja marketinga v Terme Olimija Vasja Čretnik.

Mnenja so deljena…

Naši bralci poročajo, da ne gre za prvi primer, na omenjenem toboganu naj bi se jih zgodilo več podobnih nesreč. “Tudi mi smo imeli veliko dogodivščino tu, zaradi katere je moral moj sin urgentno na operacijo !!! Vodje, reševalci, in ostali zaposleni v Podčetrteku so zelo zelo nemarni nesramni neprofesionalni malomarni ,… Upam , da bodo starši zaigrali po pravi struni in otroku želim čimprejšnjo okrevanje,” je zapisal Tadej.

Sabina pa je ob tem opozorila: “Naj vrže kamen naj tisti ki nima greha. Ne kamenjati sedaj delavca, vsakomur se lahko zgodi. Fantu želim samo da bo čimprej in brez kakršnih posledic okreval in bo ostal samo še slab spomin. Vse dobro.”

“Tu se vedno nekaj zgodi….moji mali tud pred 2leti….sicer ne na kobri ampak na otroskem toboganu v otroškem bazenu ko se spravijo vlki butli gor…. bili na sivanju v celju ker jo je en velik fant potisnil po stopnicah….padla na obraz in ni fajn presekala ustnico …reševalca nikjer nobenega… .ko je krvavela pa jih je blo 5 okrog,” je zapisala Maša.

Druge novice

Dodaj odgovor

Prosimo izpolnite preden nadaljujete! *

S klikom na gumb "Objavi komentar" se strinjate s pravili komentiranja.