04:14, čet, 9. Maj

Za Tilnom izginile sledi, obupan brat prosi za pomoč: “Ure letijo, dnevi letijo, vse manj je možnosti da bi našli Tilna”





Na PP Koper so pred dnevi prejeli prijavo, da je pogrešan 21-letni Tilen Šuber iz Kopra.

15. 7. 2023 je ob 10.00 uri odšel od doma in se ni vrnil. Tilen Šuber je visok približno 182, suhe postave, ima 75 kg, nekoliko daljše temno rjave lase in modre oči. Od doma je odšel v kratkih hlačah modre barve, črni majici brez rokavov in obut v črne športne copate znamke Nike.

Njegov brat Matej je na družbenih omrežjih zapisal: “Ne morem verjet, kar se dogaja. Piše se leto 2023 in, da ne obstaja en posnetek mojega mlajšega brata Tilna, kjer bi lahko videli, v katero smer se je odpravil in nato dalje iskali njegovo gibanje.”

“Skačemo od hiše do hiše, podjetja do podjetja, raznih objektov, kjer so videonadzori in nobenega oprijemljivega posnetka. Policija prelaga stvari iz izmene v izmeno (razen redkih policistov, ki se resnično zavzamejo), ljudje ne dajejo posnetkov, ker seveda obstaja fakin varovanje osebnih podatkov in tudi policija potem ne more skorajda nič.”

“Noben ne sme snemati cest, ker obstaja ta “prelep” zakon in samo občinske kamere (hvala lepa za odobritev zahtevka policije šele po parih dneh, v katerih je moj brat že lahko pitaj boga kje!).
Komunikacija med nami in policijo je prav tako boga, saj je sistem in zakon takšen, da ne smejo podat preveč detajlov, dokler teče postopek. Te podrobnosti so pa lahko ključne pri iskanju našega družinskega člana in čas leti,” zapiše v nadaljevanju.

“Ure letijo, dnevi letijo, vse manj je možnosti da bi našli Tilna. In situacija pri njemu je zapletena, težko kdo razume kar doživljamo.”

“Prosim vse, ki vidite to objavo, da se zamislite, kaj bi bilo če bi se to zgodilo vam in družini in, v kolikor lahko kdorkoli kako pomaga, mislim, resnično pomaga ne samo napiše, naj se mi javi.
Naj se pa še iskreno zahvalim iz dna srca tistim redkim dobrim dušam, ki so z nami v teh težkih dnevih,” doda.

Druge novice

Dodaj odgovor

Prosimo izpolnite preden nadaljujete! *

S klikom na gumb "Objavi komentar" se strinjate s pravili komentiranja.