16:18, ned, 3. Dec

VIDEO: Gasilci iz Hajdoš pišejo zgodovino, na gasilski olimpijadi v Celju dvakrat zlati

Prostovoljni gasilci iz Hajdoš so zapisali zgodovino, uspelo jim je nekaj, za kar so si več mesecev prizadevali in trdo garali. Člani in članice B so bili na gasilski olimpijadi, ki se odvija v Celju, zlati.

Polni čustev: “To je tisto plačilo za vse delo, ki ga v preteklosti delaš”

“Ko toliko let delaš nekako za to in dejansko vse to privre na dan, si dejansko srečen, ponosen in zadovoljen. To je tisto plačilo za vse delo, ki ga v preteklosti delaš,” nam je dejala Lidija Terbulec iz PGD Hajdoše.

“Vsaka olimpijada je zgodba za sebe, vsaka nam je prinesla spomine, tudi ta bo našla svoje mesto v našem srcu, kajti doma je vedno najlepše, najbolj čustveno in prepustili se bomo čustvom in bomo uživale te zmage,” je še dejala v nadaljevanju.

“Fantastično, boljše ne bi moglo biti. Bistveno boljše, kot na vseh treningih,” je dejal Ivan Brodnjak. Priznal je, da je bilo veliko nervoze: “Naredili smo osebni rekord, tako na vaji, kot štafeti, in če danes nismo zadovoljni, potem ne vem, kdaj bi lahko bili.”

Naša ekipa je pred tedni na treningu obiskala gasilke iz Hajdoš. Preverili smo, kako se pripravljajo na tekmovanja, zaupale pa so nam še mnogo drugih zanimivosti. Več v prispevku spodaj.

Druge novice

Dodaj odgovor

Prosimo izpolnite preden nadaljujete! *

Triglav