01:08, sre, 8. Feb

Sanjski moški povedal, katera ga je najbolj presenetila, ko so kamere ugasnile

Sanjski moški Blaž Kričej Režek je v tokratni spletni oddaji Sanjski moški govoril o treh zmenkih, na katerih je prespal z dekleti in kjer ni bilo prisotnih kamer.

Najbolj ga je presenetila Lara

Priznal je, da so to bili tri najbolj naporni dnevi. Povedal je, da ga je najbolj presenetila Lara, ki je bila drugačna, kot pred kamerami. Opisal jo je, kot preprosto punco, s katero lahko o vsem govoriš. Pri Arijanni in Kristini ni bilo opaziti takšne razlike. Kaj konkretno se je dogajalo, ko so se ugasnile kamere, ni želel komentirati.

Punci razočarani

Blaž je v eni zadnjih oddaj na čas na samo povabil Pio, ki ga je zavrnila in dejala, da si zasluži več kot čas na samem. “Škoda, da ni izkoristila, ampak nič narobe s tem, okej,” je komentiral Blaž in dejal, da ga ne gane, saj je bil v življenju večkrat zavrnjen. Razočarana je bila tudi Žana, ki je celo dejala, da ima druge punce za “izmečke”. “Je uporabila grdo besedo, nikomur nočem dati občutka, da je izmeček še posebej ne luštni punci, zato me je to presenetilo,” je dodala.

Je prišlo do seksa?

Gregor Čeglaj na YouTubu trdi, da pozna resnico iz zanesljivih virov, zapišejo na Metropolitanu. Komentiral je, da naj bi prišlo do spolnega odnosa tako med Blažem in Laro, kot kasneje tudi med Blažem in Arijanno.

“Lahko vam povem iz zanesljivih virov, da ko sta šla spat, da sta šla do konca,” je Čeglaj po poročanju Metropolitana komentiral noč, ki se je zgodila med Blažem in Laro. “Pač, ja, je seksala z njim.”

 

Druge novice

Dodaj odgovor

Prosimo izpolnite preden nadaljujete! *