02:38, čet, 9. Maj

FOTO in VIDEO: Mariborčan se odpravlja na evropsko prvenstvo v seksu. To bodo njegove naloge





Seks je uradno postal šport, v njem pa se bomo proti drugim državam pomerili tudi Slovenci, navaja Metropolitan. Sloveijo bo prvem evropskem tekmovanju v seksu zastopal Mister Riddle. “Je slovenski ustvarjalec pornografskih vsebin iz Maribora, znan po svoji maski, ki je nikdar ne sname,” navajajo.
“Švedska, ki velja za deželo enakopravnosti in liberalnosti ter postavlja vzor vsemu svetu, je prva država, ki je prek svojih vladnih organizacij seks registrirala kot šport. Z njim se profesionalno ukvarja že okoli 3000 članov v različnih združenjih na Švedskem,” zapišejo.

Evropsko tekmovanje v seksu bo potekalo več tednov. Tekmovalci bodo tekmovali šest ur na dan. Vsak ima od 45 minut do ene ure časa za dvoboj.

“Tekmovalci se bodo pomerili v 16 disciplinah, v vsaki pa bodo pridobivali točke. V vsaki panogi lahko tekmovalci dobijo od 5 do 10 točk. Točke podeljujeta občinstvo in komisija, sestavljena iz petih članov, med njimi sta tudi dva Slovenca,” navajajo v nadaljevanju.

Gledalci imajo prav tako velik vpliv na podelitev točk v posamezni disciplini. Občinstvo glasuje ves čas. Glas občinstva je vreden 70 odstotkov, glas žirije pa 30 odstotkov, zapišejo na Metropolitan. Med drugim se morejo tekmovalci pomeriti v masaži, predigri, oralnem seksu, ocenjevali bodo tudi vzdržljivost, videz, menjavo poz, umeniško izvedbo, merili bodo tudi krvni tlak in srčni utrip.

Več preberite TUKAJ.

Druge novice

Dodaj odgovor

Prosimo izpolnite preden nadaljujete! *

S klikom na gumb "Objavi komentar" se strinjate s pravili komentiranja.