11:43, pet, 26. Apr

FOTO: Spar Slovenija odstranil nakupovalne vozičke s parkirnih mest za invalide in se opravičil





Včeraj smo poročali, da se je ena od strank več dni pritoževala, ker se v Cityparku Ljubljana kopičijo nakupovalni vozički trgovine Spar na parkirnih mestih za invalide. Tudi po več dnevih ti niso bili odstranjeni.

Nakupovalni vozički so stali na parkirnih prostorih za invalide več dni

Stranka, ki redno hodi v Citypark Ljubljana, in zaradi invalidnega otroka potrebuje parkirišče za invalide, je namreč opozorila, da so na parkirišču City parka v Ljubljani parkirišča za invalide neuporabna, saj so na njih nakupovalni vozički. Tako je Sanja Balaban opozorila na to tudi preko družbenega omrežja, potem ko je večkrat prosila zaposlene v trgovini Spar Slovenija, da vozičke odstranijo.

Več v članku na povezavi:

FOTO IN VIDEO: Parkirišča za invalide zasedli z nakupovalnimi vozički, po več dnevih opozarjanja: “Spremembe nobene, samo vsak dan je vec vozičkov.”

Spar Slovenija po posredovanju umaknil vozičke

Zakaj so tam nakupovalni vozički, ali so seznanjeni s težavami, zakaj jih niso odstranili, ne nazadnje pa tudi, ali so sicer na parkirišču označeni prostori za odlaganje nakupovalnih vozičkov ter kako nameravajo rešiti težavo, smo vprašali podjetje Spar Slovenija. Pa tudi, da bo kdo od zaposlenih pregledoval stanje ali bodo težavo rešili kako drugače. Odgovorili so nam, da so po “opozorilu strank o nastali težavi obvestili odgovorne, saj so bili napačno zbrani vozički v navedenem primeru res spregledani. Nahajajo se namreč v manj obljudenem kletnem delu nakupovalnega centra Citypark in ne v garažni hiši za obiskovalce, kjer vseskozi izvajamo nadzor in skrbimo, da so vozički na pravem mestu. Naši zaposleni bodo odslej pozorni tudi na ta del parkirišča. Za nevšečnosti smo se kupcem že opravičili.”

Druge novice

Dodaj odgovor

Prosimo izpolnite preden nadaljujete! *

S klikom na gumb "Objavi komentar" se strinjate s pravili komentiranja.