12:05, tor, 30. Apr

Jutri ponovno Lions akcija, tek z zavezanimi očmi





Jutri 13. maja, se začenja največja Lions akcija ozaveščanja, tek z zavezanimi očmi- Tečem, da pomagam, ki bo združila slovenska mesta.

Lioni po vsem svetu letos obeležujejo 100 letnico delovanja največje mednarodne dobrodelne humanitarne organizacije Lions Clubs International. V ta namen bodo slovenski Lioni mesec maj znova obarvali v lionizem. Od skupno 8. mest, bodo jutri tradicionalni letos že 5. po vrsti, Lions tek, z zavezanimi očmi tekli v 5 mestih: Novi Gorici, Lipici, Slovenj Gradcu, Trebnjem in v Pomurju. V nedeljo sledi Celje in naslednji vikend še Slovenska Bistrica in nato še Arboretum.

Kamnik tek z zavezanimi očmi                                                                                                           Foto vir: Lions club

Izkušnja, ki je do sedaj pritegnila že več kot 10. 000 ljudi, spreminja pogled na svet. Gre za posebno doživetje, po katerem se zaveš, kako dragocen je vid in sluh. Ob druženju in ozaveščanju je glavni namen akcije pomagati slepim in slabovidnim otrokom.

 

Druge novice

Dodaj odgovor

Prosimo izpolnite preden nadaljujete! *

S klikom na gumb "Objavi komentar" se strinjate s pravili komentiranja.