10:42, pet, 26. Apr

Sebastijan iz Ruš z božično pravljico znova osrečil številne otroke





Preteklo leto je Sebastijan Kojzek na svojem dvorišču na Glazerjevi ulici v Občini Ruše prvič pričaral božično pravljico, letos pa jo je še nadgradil. Otvoritev je bila 5. decembra in čez vse vikende je poskrbel, da so se otroci zabavali.

Minulo nedeljo se je odvil zadnji dogodek, in sicer Italijanski večer. “Skupaj smo naredili neverjetno zgodbo in osrečili na desetine otrok pa tudi odraslih. Spekli smo 76 vrhunskih pizz in razdelili več kot 300 trikotnikov! Pripravili smo veliko vroče čokolade, čaja, punča in kuhančka,” je na družbenih omrežjih zapisal Sebastijan.

V treh urah je Manca razveselila veliko otrok, ki so bili ob in na njej presrečni: “Posebna zahvala za praznično jahanje gre Kmetija Markovo, od koder prihaja kobila. Na njihovi kmetiji je doma še veliko različnih in prijaznih živali, ki vsak dan sprejemajo družine, da se z njimi družijo, jih hranijo in doživljajo nepozabne izkušnje. Kmetija se nahaja nad Pekrami.”

“Še ena velika zahvala pa gre prijatelju Gorazd Kolar, ki je prostovoljno ponudil pomoč pri peki pizz in v zameno za otroški nasmeh prinesel svojo peč in sestavine, da smo lahko zagotovili dovolj kosov za vse, ki ste prišli. Moj velik poklon vsem, ki ste pomagali. Ne zavedate/zavedamo se, kakšno lepo zgodbo smo pravkar izpeljali,” zaključi Rušan.

Druge novice

Dodaj odgovor

Prosimo izpolnite preden nadaljujete! *

S klikom na gumb "Objavi komentar" se strinjate s pravili komentiranja.